loading...
saburan
a بازدید : 247 یکشنبه 09 تیر 1398 نظرات (0)

لبخند هالیوودی

تا به حال به دندان های هنرمندان هالیوودی دقت کرده اید؟ آنهانیمی از محبوبیت ظاهری خود را مدیون دندان هایشان هستند. این فقط یک ادعا نیست، برایش دلیل داریم! این دندان ها جدا از هنرمندانشان چنان محبوبیتی یافته اند که تحت عنوان دندان های هالیودی مشهور هستند. هرچند که پیشینه ‏ی این دندان ها به سال ها قبل بر می گرد.  زمانی که علم بدین زیبایی باهنر تلفیق نشده بود و ساختن لبخندهایی بی نقص و ماندگار به این راحتی ها ممکن نبود. درگذشته در صحنه های فیلم برداری از یک پوسته نازک و آکریلیک بر روی دندان های سوپراستارها استفاده می شد. این پوسته ی نازک لبخند هنرمندان را به لبخند هالیوودی مشهور کرد.

امروزه بسیاری از افراد برای یافتن چنین دندانهایی از اصلاح طرح لبخند استفاده میکنند. این روش مورد پسند همگان است. چه کسانی که به جراحی های زیبایی دلبستگی دارند و چه آن هایی که از آن گریزان اند.

 

اصلاح طرح لبخند

 

شما برای داشتن یک لبخند هالیوودی چندین راه پیش رویتان دارید. یکی از  آن ها باندینگ است. باندینگ یک روش جزئی و سریع است که غالباً طی یک جلسه در دندان پزشکی صورت میگیرد. از تمام روش های دیگر ازان تر است و به آمادگی خاصی نیاز ندارد.

باندینگ مثل بتونه روی دندان مینشیند و معایب جزئی آن را رفع و رجوع میکند. باندینگ ها بسته به نوع نگهداری خودتان از دو تا پنج سال زیبایی لبخندتان را تضمین میکنند. یک باندینگ خوب باید تحمل نیرو های جونده را داشته باشد و از میکرولیج مارجین ها (ریز نشت لبه های ونیر) جلوگیری کند.

روش دیگر طرح اصلاح لبخند در دندان پزشکی زیبایی ونیر است. ونیر یک لایه نازک از پرسلین است که مانند ناخن مصنوعی روی دندان می نشیند. این روش برای معایب جدی تری مثل ترک خوردگی، فاصله نامناسب و یا حتی بدشکلی دندانها استفاده می شود. به این صورت که یک تصویرِ قالبگیری شده از دندانها به آزمایشگاه ارسال میشود تا ونیرها را آماده کنند. ونیرها برخلاف باندینگ دربرابر رنگدانه های چای و دخانیات مقاومند و عمری تا پانزده سال دارند.

روش دیگری که در دندان پزشکی زیبایی استفاده میشود ارتودنسی است. روشی معمول و شناخته شده که توسط آن دندانهای نامرتب ردیف و صاف میشوند.

نکته دیگری که در لبخند هالیوودی حائز اهمیت است، فاکتور سفید بودن دندانها است. متداولترین مسیر برای دستیابی به دندانهایی سفید و براق دو شیوه است.

  1. لامینیت
  2. بلیچینگ

لامینیت همان ونیر لایه ای است که ذکرش قبلاً رفت. این روش به دو صورت کامپوزیت ونیر و لمینت سرامیکی انجام میشود. درمانهای زیبایی چه کامپوزیت ونیر و چه لامینیت  سرامیکی نسبتا” به یک اندازه و در حداقل ممکن تراش میخورند. هردو جزو کارهای کم تراش ودر حیطه یدرمان های «conservative  محافظه کارانه» قرار میگیرند. به طور کلی تفاوت چندانی در مقدار تراش دندانها ندارند. در واقع مهمترین دلیلی که یکی بر دیگری ترجیح داده میشود تفاوت هزینه ی لامینت سرامیکی و کامپوزیت ونیر است.

بلیچینگ نوع دیگری از سفید کردن دندان است. در آن لایه ی دنتین دندان که باوجود رنگدانه های خوراکی ها ضخیمتر شده است، با بلیچینگ، دوباره بهبود مییابد. ماده بیلچینگی که برای سفید کردن دندان ها استفاده می‌شود، این ماده به قسمت های زیرین مینا و عاج دندان نفوذ می کند. در نتیجه رنگدانه ها از یین می روند و دندان ها سفید و روشن می شوند.

 

منبع: https://www.drmabolghasemi.com/hollywood-smile-%d9%84%d8%a8%d8%ae%d9%86%d8%af-%d9%87%d8%a7%d9%84%db%8c%d9%88%d9%88%d8%af%db%8c/

 

بهداشت دهان و دندان در ماه رمضان

با فرارسیدن ماه مبارک، موضوع بهداشت دهان و دندان در ماه رمضان مهم می شود. خصوصا که افراد روزه دار با مشکل بوی بد دهان و خشکی فضای دهان دست و پنجه نرم می کنند. برای مراقبت های دهانی و یا حتی بهبود مشکلات احتمالی ادامه مطلب را مطالعه کنید.

پوسیدگی دندان

ماه رمضان علی رغم برکاتی که دارد، نیاز به مراقبت های فردی بهتری هم دارد. چرا که ساعت ها نخوردن و ننوشیدن، خلاف عادات دهانی ماست پس باید به طور دقیق تری به بهداشت دهان در ماه رمضان توجه کنیم.

یکی از آسیب های احتمالی که این تغییر عادت می تواند ایجاد کند، پوسیدگی دندان است. مصرف شیرینی هایی مثل زولبیا و بامیه که در سفره های افطار ما مرسوم اند، به دندان می چسبند و پوسیدگی ایجاد می کنند. برای جلوگیری از پوسیدگی دندان به شما استفاده از مسواک بعد از هر وعده غذایی به علاوه نخ دندان کشیدن را پیشنهاد می دهیم؛ اما یکی از عواملی که باعث پوسیدگی دندان ها می شود و اغلب مراجعه کنندگان از آن غافل هستند موضوع خشکی دهانی است.

باکتری ها در محیط های اسیدی خوب رشد می کنند. خشکی دهان باعث می شود اسیدهای روی دندان ها پاک نشوند و این اسیدها مستقیما روی مینای معدنی دندان قرار بگیرند و باعث ایجاد پوسیدگی دندان ها شوند.

 

بوی بد دهان

یکی دیگر از آسیب های خشکی دهانی ایجاد بوی بد دهان است. البته بوی بد دهان مشکلی کلی تر است که تنها دلیل آن خشک بودن فضای دهان نیست. تغذیه نامناسب، بیماری معده و امثال این هم می تواند باعث بروز بوی بد دهان شود.

 

چه باید کرد؟

با این همه این عوارض و مشکلات اموری لاینحل و یا حاد نیستند و با کمی مراقبت قابل حل هستند؛ ما برای حفظ سلامتی و بهتر گذراندن این ماه به شما راه حل هایی ارائه می دهیم. استفاده از یک یا دوتای این راه حل ها برای داشتن روزی خوب کفایت می کند.

  1. استفاده لااقل دو بار از مسواک بعد از افطار و سحر و نخ کشیدن دندان ها.
  2. نوشیدن مایعات در طول افطار تا سحر؛ خصوصاً نوشیدن دو لیوان آب در وعده سحر برای جلوگیری از خشکی دهان.
  3. خوردن چای بدون شیرینی توصیه می شود. چای باکتری های دهانی و ترکیبات سولفوری را کاهش می دهد. و محیط دهان را هیدراته نگه می دارد.
  4. مصرف مواد غذایی که دارای ویتامین D هستند. مواد دارای این ویتامین، خواص ضد میکروبی دارند.
  5. مصرف پنیر. پنیر به خاطر سرشار بودن از فسفات و کلسیم در طول روز بزاق دهانی را تامین می کند.
  6. شستشو و چرخاندن آب در دهان که فضای دهان را مرطوب نگه می دارد.
  7. باکتری ها در محیط های اسیدی خوب رشد می کنند، شستن دندان ها با جوش شیرین و آب نمک نه تنها مشکلات احتمالی را رفع و رجوع خواهد کرد، بلکه میکروب های احتمالی در لوزه و گلو را هم از بین خواهد برد.
  8. تمیز کردن زبان با پشت مسواک هایی که به همین منظور طراحی شده اند.
  9. استفاده از میوه ها و سبزیجاتی که دارای فیبر هستند؛ مثلا خوردن یک عدد سیب در وعده سحری باعث می شود محیط دهان در طول روز مرطوب بماند.
  10. نوشیدن آب به همراه لیموی تازه و نمک راهکار عالی برای خوشبو نگه داشتن دهان و همچنین از بین بردن بوی بد سیر و پیاز است.

 

منبع: www.drmabolghasemi.com/ramadan/ ‎

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 16
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 19
  • بازدید ماه : 19
  • بازدید سال : 579
  • بازدید کلی : 2,297